keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Teetä... nam.. :)

Aattelin kirjotella vähä tee-asiaa. :)
Oon ite juonu teetä nyt jo jonku aikaa kahvin sijasta, ku tuli tuota kahvia juotua niin julumasti että jos yksikään niistä kymmenestä kupista mitä vähintään vuorokauden aikana join, jäi juomatta nii heti ankara päänsärky. 
Aikasemmin en oo teestä tykänny yhtään, mutta sitte ku hetken totuttelin yhteen teehen nii alko menemään jo kaikennäköset teet. :)

Aattelin että voisin vaikka listata ehottomat suosikkini ja te voitta sitte vaikka listata omia suosikkejanne, jos vaikka on jotain mitä en itse oo koskaan maistanu. Jaetaan siis makuelämyksiä! :)
Ensimmäinen tee mitä maistoin oli muistaakseni Enkelin eväspussista saatu Miniä Maikkoo. Kuvaa en netistä saanu, ku oli niin pienet kuvat. :) Toinen Enkelin eväspussista saatu tee oli Prinsessan Unelma, jota mulla on tällä hetkelläki kaapissa. :) 

Yks mihin ensimmäisenä totuin oli Sitruuna-tee. Aluksi ku opettelin teetä juomaan, nii en käyttäny maitoa teessäni ollenkaa. Pelkästään hunajaa lisäsin ja olihan se kohtalaisen hyvää niinki. 

Tämän hetkiset 3 suosikkia:

1. Listassa Vanilja tee! Oijjj, kuinka hyvää se onkaa! Varsinki ku lisää maitoa ja hunajaa. :) 
Tämänkää teen paketista en löytäny minkään näköstä kuvaa, ja laiskuuttani en ala kuvaamaan, ku tietokone ei tunnista mun kameraa ollenkaa. :)

2. Listassa Afrikkatee!


Näistä eniten tykkään tuosta vaalean punasesta. Siinä on Rooibosta, Mansikka- ja Kerma-aromeja. :) Ja kaikki neljä on kofeiinitonta, eli oikeen hyvää iltateenä ennen nukkumaan menoa. ;)

3. Listassa! Keisarin Morsian. :) Aivan ihanan makusta. Juho mut laitto tuota maistamaan, enkä oo kyllä katunu. :) 



Tällaset suosikit. ;)
Eikä tuu pää kipeäksi jos yhen kupposen unohtaa juua! :D

Kuvat tosiaan katoin vaan googlesta näin yhtäkkiä. Niinku aikasemmin jo sanoin, niin tosiaan tietokone ei enään tunnista mun kameraa jostain kumman syystä, tai oikeastaan sei tunnista kameran sisältöä. Mutta eiköhän siihenki pian lääke löydy. :)

Vaniljateetä hörppäillen..

~ Pirke ~

2 kommenttia:

  1. Missäs on Uskollinen ystävä? Se kuuluis ehdottomasti ykköseksi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskollinen Ystävä ei ollu mulle kovin uskollinen ku siinä oli jotain ananasta vai mitä siinä oli. :D Ei kutkutellu mun makuhermojani. :D

      Poista