maanantai 24. maaliskuuta 2014

Viimeinki aurinkoa!

Pihalla paistaa mitä ihanin aurinko ja lämmittää ihanasti tätä meijän tupaakin. <3

Mä tein vähä netti shoppailuja keväisen kelin kunniaksi ja tilasin VIIMEINKIN meille päiväpeiton! En oo vaan yksin kertasesti raaskinu koskaan ostaa enkä kyllä oikeen oo löytänykkää mitään mikä oikeasti kelepais. Mutta nytpä löysin!  Nimittäin Jotexilta ALEsta sellasen tilkkutäkki tyyppisen ja kuvia sitte ku tilaus saapuupi. ;) 

Alunperin tilasin verhoja keittiöön ja ne ei tainnu alennuksesta olla mutta ei minusta pahan hintaset, ku yhteensä 40€ :) (oon oikeasti laittanu keittiön verhoihin enemmänki rahaa) Tuo päiväpeite oli jotain 50€ pintaan eli toimituksineen tilaus on jonku satasen paikkeilla. :)

Mutta uskomatonta että löysin meille päiväpeitteen! Oon nyt niin innoissani siitä! :'D


Eilen tuli tehtyä kynnet. Kynsipeti akryyliä ja kärki geeliä. :) Tuo on niiiiiiiin kaunis ja ihana tuo vaaleanpunanen että haluaisin tehä itelleniki sillä kynnet! Mutten vielä jaksa... Ehkä jossain vaiheessa jaksan vaivautua. :D


Niilo on vallannu vierassängyn ja pitää sitä päiväunipaikkana. Se yhtäkkiä katoaa ja täys hiljasuus valtaa koko talon, mutta tuolta se aina löytyy. Nukkumasta, pyllypystyssä. :D <3

Rennon lepposaa arkea kaikille, minä jatkan nyt siivouksia. Oli vaan niin pakko päästä hehkuttamaan tuosta päiväpeitosta. ;)

~ Pirke ~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti