torstai 13. maaliskuuta 2014

Blog test


Latasin iPadille Bloggerin sovelluksen. Oon automaattisesti aatellu että bloggerin sovellus on varmaan iPadille yhtä hikinen ku iPhonelle, mutta eeihän tämä niin pahalta näytäkkään. :)

Netin kautta joskus aattelin tehä iPadilla postauksen, mutta sieltä ei voinukkaa lisäillä kuvia samallailla niinku tietokoneella. Tässä saa lisättyä kuvatki, ku vaan antaa bloggerille luvan käyttää kuvia. :)


Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy.. Joku löysi taas huulipunan (ja näyttää häjyltä kirjastotädiltä).


Eilen iski kauhea makeannälkä, mutta kaapissa ei ollu kananmunia mistä leipoa! 
Olin tuskissani suoraan sanottuna, miksi sillon ku tekee mieli makeaa nii sitä ei mistään saa?! 
No, onneks en ollu vielä niin pahois vierotusoireis että aivot ei ois pelannu. Muistin että ainaki keksejä oon joskus tehny niin että ei oo kananmunia tarttenu. :)

Netti auki ja resepti hakuseen! Löysinpäs!

Ohoje oli tehty moniallergisille. Meillä ei kukaan oo millekkään allerginen, joten käytin ihan vehnäjauhoja ja sokeria ja voita. Näihin ois ollu tarkotus laittaa pilttiä, mutta meillä ei pilttiä enään Niilo syö nii hain pakkasesta mustaviinimarjoja. Mikrotin ne sulaksi ja siivilän läpi kulhoon kaikki mehu mitä marjoista sain irti. 

Keskeistä tuli TOSI makeita! Ja Marjaisia! ;) Selvästi pienen lapsen herkku, mun makeannälkä katos kahella keksillä. :D 


Teinpä itelleni taas "vähä pidemmät kynnet. ;) Toinen käsi vielä tekemättä, mutta ku tein ensin vasemmalla oikeaan käteen nii vasempaan käteen teko tulee toivottavasti olemaan helpponakki. :)

....Apua nyt tilttas! Onko tänään jo perjantai?! Vai vasta torstai?
Ei mitään hajua, mutta hyvää tätä päivää kaikille! :P

~ Pirke ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti