keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Rauhassa vain

Rv 21+5 ja 2 viikkoa sairaslomaa sanoo neuvolan lääkäri.

Soitin eilen neuvolaan ku maanantaina töissä niin supisteli kovasti. Aluksi meinasin että mitä sitä turhaa soittamaan, ku harjotussupistuksiahan nuo vaan on. Mutta supistusten tiheys ja pituus jäi niin vaivaamaan että rupesin illalla penkomaan googlea. Vauvan keskustelupalstalla joku sano että harjotussupistusten määrää kannattaa seurata, jos päivässä pitkästi yli kymmenen tulee niin voi alkaa pehmittää kohdunkaulaa yms. 

Kysyin vielä kaverilta että soitanko heti terveyskeskukseen vai ootanko seuraavaanpäivään ja soitan neuvolaan. Kaveri suositteli neuvolaa, ku terveyskeskuksesta kuitenki passitetaan sinne. Seuraavana päivänä soitin sitte neuvolaan eli eilen. Ja sain heti tälle päivälle lääkäriajan, ei auttanu ku mennä lääkäriin. Kohdunkaula ei oo lyhentyny mutta hieman pehmenny. Nyt sitte otetaan rauhallisemmin.

Mitä se semmonen tarkottaa? Lopetanko heti kaiken tekemisen jos tulee ykskää supistus vai kuinka nyt pitää olla? Ku täs menopelis on vaa kaks vaihetta eteenpäin ja parkki. :D

On jatkuva "mitäs nyt"-olo ku kuulostelen supistuksia koko ajan. Jos joudun kumartua tulee supistus, jos istun paikallani tulee supistus, jos paan pyykit koneeseen tulee supistus.. Mutta nyt niitä ei tuu koko ajan, ehkä yks tunnissa? Jos sitäkää. :) 


Tänään kesä ei oo mun puolella. Sain eilen postissa porkkanaöljyä ruskettumisen syventämiseen, mutta nyt on satanu vettä ja ukostanu koko ajan. Oon silti jo sutannu öljyä itteeni, ku se jotenki laittaa tämänhetkisen rusketuksen näyttämään erilaiselta. Jotenki tasasemmalta. :)

Toi pumppupullo on ihan kiva, mutta pumppu on vähä könynen. Sei suihkauta öljyä vaan ennemminki sylkäsee vaan tulemaan ja on siks melko sotkunenki iholle ruikittava. :)


Tällasta täällä. Rauhallisesti ottamista siis. :)

~ Pirke ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti