lauantai 26. heinäkuuta 2014

Ei voi kun fiilistellä KESÄÄ !

Rv 23+1. Edelleen saikulla, mutta oonpahan oppinu olemaan ja ennen kaikkea nauttimaan kesästä!!


Onko siitä kahtaviikkoa ku öljyni tilasin? No en muista mutta nyt se on jo pian loppu!
Porkkana öljy oli ihan jeees, voin sanoa ruskettuneeni enemmän ku muistan koskaan ruskettuneeni.
Mutta huonoja puolia... Porkkana sotkee. :/ Hyvin kyllä lähteny vaatteista pesussa pois mitä suuresti ihmettelen. Öljypullon suihkukorkki ei oikeen pelaa ellei öljy oo ensin hetken oleillu auringossa ja notkistunu. 100ml pullo ei todellakaan riitä koko kesäksi. :'D Viileänä/huoneenlämpösenä pullo sylkee päälle ja minne sattuu.  Mutta aurinkoa ottaessa oon kyllä tykänny, ku ei tunnu siltä että iho vaan kuivuu ja korventuu. :)


Tätä yllä olevaa kuvaa voi jo sanoa vanhaksi. Ei mun jalat enää noin kalpeat ole. ;) 
Perjantaina olin Niilon ja rakkaan pikkuserkkuni kans koko päivä ottamassa aurinkoa ja uimassa. Siinä se öljypulloki taisi tyhjentyä. :D

Suurimmaksi osaksi vaan rusketuin, mutta sitte nenä (jota Juho on joskus kehunu mun kroppani suurimmaksi ulokkeeksi..Romanttista) paloi, nyt tuntuu että nokassa on norsunnahka ku tuntuu kankealta nenää nyrpistäessä. Sitte palo vielä masu ja rintakehä. En kuitenkaa oo joutunu millään tavalla kärsimään palaneistani (paitsi värin suhteen), ku auringonpolttamat ei oo ollu kipeitä tai kuumottavia, vaaleanpunasia vaan. Tänään oon vältelly aurinkoa ja ulosmenoa, mikä on ollu tuskallisen hankalaa ku verivetää raittiiseen kesäilmaan!



Alkuviikosta rikoin rajoja ja poltin siltoja ku kävin Niilon kans ihan kahestaan seinäjoella shoppailemassa. 
Vasta ku kotiin pääsin nii hoksasin etten oo aikasemmin tehny noin pitkää reissua Niilon kans kahestaan, ilman että ois käyty kylässä jossain. :D Jotenki se yksin liikkeelle lähtemisen kynnys on ollu niin suuri? Tälläki kertaa meinasin pyytää kaveria mukaan, mutta onneksi en pyytänykkää. Reissu oli nimittäin ihanan rentouttava ja samalla uuvuttava! <3 Kaikkea ihanaa löyty shoppiksen kirpparilta vauvalle  ja masuvauvalle ;)

Mutta nyt en kirjota enempää! Tästähän tulee muuten maailman pisin postaus (oon kyllä oikeasti joskus kirjottanu pitemmästiki)! :D

Nauttikaa helteistä! Muistakaa ottaa rennosti ettette uuvu aurinkoon! :) 

~ Pirke ~

PS! 


Olkkarissa vaihtu tapetti. Aiiika hyvin keltanokalta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti