sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kahdestaan

Eilen otettiin Juhon kans toisiamme niskasta kiinni ja lähettiin ihan kahestaan Keskiselle shoppailemaan. Muuten ihan normaali reissu, mutta mei olla aikasemmin kertaakaan LÄHETTY mihinkään KAHESTAAN! :) 
Aina on ollu joukossa kavereita autollinen, jos johonki on menty. Tai jos johonki on menty niin ollaan menty sukulaisiin. Tällä kertaa siis mentiin kahestaan... ja se oli jotenki niin erilaista, ku mennä porukassa.
Saatiin keskittyä vaan toisiimme ja ostoksiimme. :D Paljoa ei tuhlailtu, ku ei tuolta Keskiseltä oikeen koskaan löydä mitään. Kauheasti oli porukkaa kyllä, ku oli jokku Pääsiäis penkojaiset justiin nyt sitte. :)
Reissu meni moninpuolin hyvin, vaikkakin joku vastaantuleva autoilija varmaan nukku ratissa ja tuli suoraa meitä päin. Onneksi minä oon skarppi nuori naiskuski ja osasin väistää nukkuvan toverin. Ja heräs vissii se vastaantulijaki, ku ei takana tulevaan rysäyttäny. 
Keskiseltä päin koukattiin Alajärvelle ja siellä oli ARVOKAS-tapahtuma. :) Porukkaa oli niin paljo, ettei päästy kokoukseen istumaan ollenkaan. Harmitti vietävästi ku ei saatu paljoakaan kuulla Jumalan sanaa.. :/ 
Alajärveltä tiemme vei Lapualle, käytiin kavereiden kans Grillillä ja sitte suunnattin lujaa kotia koppaan maata! Sen pituinen se! :D
Eilisestä vois melkeen sanoa että rakastuin taas uudestaan! <3
Iiiihana Juho <3

Sellaisin terveisin taas kirjoitellaan. 
Hyviä pääsiäisiä kaikille. :)

~ Pirke ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti