torstai 12. huhtikuuta 2012

Äitin kans shoppailemassa :)

Käytiinpä eilen äiti-tytär reissulla Kokkolassa. :)
Reissu tehtiin siis eilen ja ihan mukavaa oli äiskän kans lähteä. 
Pikkuveli Veeti oli kans mukana. :)

 Entin mentiin Anttilaan, mutta eipä me sieltä muuta oltu vailla, ku vessaan piti vaan päästä! 
(Miks kaikki pitää mainita? o_O) 
No Anttilasta mentiin kahville, kahvilaan jonka nimeä en muista. :o Mutta joka tapauksessa, äiti ja Veeti tilas kunnon kermapullat. Ite otin juustosarven. Nam. :P Veeti otti ensimmäise haukkauksensa pullastaan ja joutu lähteä paperia hakemaan tiskiltä, no minä reiluna isosiskona otin äkkiä Veetin leivonnaisesta kiinni ja purasin toisesta päästä. Veeti tuli paikalle ja huus että "Eeeeei!!" Minä säikähin ja purastessani vahingossa puhalsin kunnolla ilmaa nenän kautta pihalle, no tämän pullan päällä oli aimoannos tomusokeria, niin voin sanoa että KYLLÄ PÖLÄHTI!! :D

No kahvilta päin suunnattiin rintaliiviliikkeeseen nimeltä Caroline's. Äiti on joskus käyny siinä liikkeessa aikasemmin ja ostanu rintsikat sieltä. Kehunnu kauheasti liivejään ja nyt sitte rehas minutki sinne. :)
Kokemus oli oikein mukava.. Tykkäsin kovasti! Liike oli pieni, mutta palvelu parasta! :) Nainen joka meitä palveli, otti ensin äitin hoteisiinsa, koska äiti oli käynyt aikaisemmin ja äitin kuppikoko ym. tiedot oli koneella. Eli rintaliivit löydettiin nopeasti. :)
Minun kohdallani taas, myyjä vain vilkaisi päälleni ja kysyi sitten että minkä kokoisia olen yleensä pitänny. No vastasin rehellisesti että 75b. Myyjä kahto mun päälle ja sano että taitaa olla aika isot ympärysmitalta, mutta kokeillaampas, niin näytän sulle! No valittiin mukavimmannäköset ja kokeilin päälleni. Myyjä kertoi että jos hakasen joutuu kokeilukerralla laittamaan viimeiseen hakaseen, niin silloin jo ympärysmitta on liian suuri. 
Nainen otti kiinni rintaliivien hakasista, kun liivit oli mun päällä ja käski mun kääntyä sivuttain peiliinpäin. Rintaliiveihin jäi ainaki 10cm ylimääräistä tilaa!! :o
Eli mun ympärysmittani oliki jonku 60-65cm. O.o 
Siinä kokeillessani liivejä huomasin heti, että kuppikokokin oli jotenki pieni.. Ja myyjä huomas sen kans, ennen ku kerkesin asiasta mainita. Niin se myyjä kiipes jo jakkaran kans seinille, valitsemaan toisia rintaliivejä, jotka olis mun kokoset ja näköset. Myyjä toi mulle sovituskoppiin mustat liivit jotka oli kokoa 65c. 
Kuulosti tosi hurjalta!! Ympärysmitta pieneni 10cm ja kuppikoko suureni koolla! :D
Myyjän mielestä vielä parempi olis ollu kun olis ollu rintaliivit jotka on ympärysmitaltansa kokoa 60, mutta sen kokosia ei nyt justiin ollu.
Kaupastahan en oikeankokosia tuu löytämään, ellen sitte liho kunnolla niin että pääsen ympärysmitaltani siihen 70-75 senttisiin. :) Rintaliivit kuitenkin löydettiin ja on aivan ihanat päällä. n_n Suosittelen tuota liikettä TAI jotain muuta alusvaateliikettä muillekkin naisille! Oikean kokoset rintaliivit on vaikea löytää ihte ja harva nainen käyttää oikean kokosia liivejä. ;) Rintaliivit oli kyllä kalliit. Omistani "maksoin" (äiti makso, kun minut sinne vei) 60€. Mutta tosi hyvät on! Ja mielelläni maksaisin itekkin näin hyvistä liiveistä tuon 60€!

Mutta se rintaliiveistä! Seuraavaksi mentiin GinaTricottiin. Mun lemppari vaateliikkeeseen. <3 Ihanaa ihanaa! n_n 
GTstä ostin farkkushortsit kesäksi. AIVAN IHANAT! Ku oon vähän ihastunu npihin korkeavyötäröisiin. :)


Hintaa oli 25€. 
Muuta en sitte shoppaillukkaan, ku pihiys iski! :D
Eetulle ja Veetille ostin BRn leluliikkeestä jokku pienet roskiksennäköset joitten sisällä oli 2 jotain pientä otusta. :) Oli pojat tyytyväisiä. ;)

Sellaista eilen, mitähän tänään? ;)
Ehkä vaan kotona rentoutuisin ja asennoituisin 7päivän työputkeen, 4pvän vapaaseen ja 1 tampereen reissuun kaasojen kanssa! ;) Tampereen reissusta luultavasti kerron sitte Häähumua Blogissani. Jos vaan saan kameran toimimaan ja reissun menemään hyvin! :D

Hyvää torstaita kaikille ja ihanaa kevättä/takatalvea, mitä kellekkin! :D

~ Pirke ~

ps. En viitsiny rintaliiveistä kuvaa laittaa, ku pitää kuvat lisätä koneelle kännykällä facebookin kautta! :D

pps. Onko teille kokemuksia rintaliivi liikkeistä tai ostoksista? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti