lauantai 28. elokuuta 2010

Sormenpäitä kihelmöi !!

 Voi syksyn kylmät tuulet jo puhaltaa ja kohta saa alkaa kutomaan!
Tässä ku kaupassa kävin tarttu käteen käsityölehti, joka sisältää taas kaikkia ihania lapasia ja villasukkia sun muita ohjeita. Kohta otan kyllä puikot ja langat esille, sormia palelee niin kovasti aamusin ku kouluun pyöräilee. ;)

On muuten menny viikonlopun vietto melkoisen hiljaisissa merkeissä. Kyllä kun yhen vkl:n viettää ilman kämppistä ja sen leikkisää koiranpentua, nii alkaa arvostaa sitä ettei tarvi aina asua yksin. Toki tässä on myös puolensa, nimittäin on siihen tulevaan tenttiin tullu luettua aika lailla. :) 
Yhden tuolinki tuossa taas päällystin. Enään siis kolme tuolia vailla uutta kangasta ja sitte saa laittaa jonku söpön nauhan kankaan reunoille, ettei niitit näy. ;)

Tuossa ku ruokakaupassa kävin, nii kassalla tunkiessani tavaroita reppuuni joku vanha mies kysyi hymyillen että "mahtuuko?". Vastasin että "justiin ja justiin", nii mies tuumas että "olit hyvin laskennu" ja nauro ilosesti päälle. Tällaisia mukavia ihmisiä sadepäivien keskelle kaivataan lisää! Mikään ei oo mukavempaa, ku se että joku random hyyppä tulee juttelemaan jotain iloisesti hymyillen. :D

Tällaista tämä elämää täällä.
Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti