maanantai 30. elokuuta 2010

Sitte ku musta tulee iso...nii mikä iso??

Voi tuntuu niin hassulta, ku käytiin pikkuserkkuni/kämppikseni kans ekalla autokoulu tunnilla. Tältäkö se tuntuu kasvaa isoksi? ;) ..ei mutta hei, enhän minä kasva. :D Empun kans tallustettii oikee pontevan näkösinä sinne autokoululle ja pian pitää varmaa vaihtaa autokoulua, kaikki jo tuntee meijät. :'D Mentiin luokkaa kohti, nii huomattii että siinä oli sellaset kahvi ja kaakao koneet. Emppu rupes tutkimaa sitä, että miten sieltä saa mitenkään mitään pihalle. Samassa meitä aikasemmin haastatellu nainen tuli ja opasti meitä sen myllyn käyttämises. Emppu sai kaakaota ja minä cappuchinon. ;) Mentiin luokkaan asti ja koko aika molemmat vaa hörskäs ja höpötti jotain iha päättömiä. Meitä oli luokassa 5 tyttöä ja lopulta luokkaan tallusti mies opettaja. Avasin vahingossa suuren suuni ja sanoin että "Täällähän suoraan sanottuna vallitsee akka valta". Se opettaja katteli ympärillensä ja naurahti sitte vaa, että niimpä taitaa olla! :D Ku päästiin poies sieltä, nii samassa se samainen autokoulun nainen vilkutteli meille kovasti kättä, ku tuli Seinäjoen kadulla vastaan. Mukavia ihmisiä! :D 

Käytiin me tottavie kaupoillaki sen jälkeen. Anttilassa koitin kattella Sing Star - startti pakettia, mutta ei löytyny ku vaa pleikkari 3:lle ja meillä on täällä kakkonen. Sanoivat että keskiviikkona tulee. :)

Halpahalli oli ystävä tänään! n__n 

Ihanat ihanat säärystimet hymyili mulle lasten osastolla!! Tulis ny vielä se talvipakkanen, nii pääsis nämä kunnolla kunniaan. Oon kyllä suunnitellu että saattaisin kutoakki moiset ihanat jossain vaiheessa.. Jos aika ja laiskuus sallii. ;)

Nämä lapaset siellä lastenpuolella oli kans ja mukaan neki halusivat! Sopii mainiosta tuon viimejouluna mummulta saadun kaulahuivin kans, joka tuolta lapasten alta kuvassakin kurkistelee. :))

Mutta voi kauhia! Pitäis kovaa kyytiä vauvantietopakettia koulua varten tehä, mutta minä täällä jumatan  blogissani!! :D Kuulumisiin siis! n__n

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti