maanantai 15. elokuuta 2011

Ugh..

Kyllä sitä ihmistä voiki sitte väsyttää, mutta nukahtaa ei saa! :o
Tuntuu ettei nykyään jaksa muuta kun käyä töissä ja sitte kotona ei jaksa tehä mitään. Pitäis varmaa ottaa joku vitamiini kuuri, jos se sillä selkiäis. Keskiviikkona aattelin lähteä kaveriporukalla Seinäjoelle Sateet lähetä- kokoukseen ja samalla käyä luontaistuoteliikkees. Pitää hakea elinvoimaa hiuksille ja kynsille. ;)
Samalla voi sitte jotain muutakin. :)

Ite pidennykset alkaa pikkuhiljaa putoilla ja jouduin jo tilaamaan sinetin poisto ainetta. Jostain kumman syystä sinettejä on menny halki ja senpä vuoksi harjatessa tukkaa on lattiat, lavuaarit, hiusharja, vessanpönttö ja kaikki aivan täynnä. Oon moisesta kuullu jo noottiaki. :D Juho sanoo kavereillensa että se on hankkinu pitkäkarvasen koiran jolla on kova karvanlähtö aika, ku Juhon kaveri, Nikke taas sano että "tuota sun tukkaas oli kaikki paikat täynnä ku se leffa loppu ja Juhon kans lähitte. Oli kiva poimia niitä tukkoja siinä sitte, illan hämärinä tunteina."
...Jep, niin ne pojat sano.. eli kohta lähtee tukkaa vielä enempi. :/
Jos sitte vaikka vaalentais ku saa pidennykset pois. ;D



Tämä päivä on kyllä menny musiikin kans. Heti ku töistä pääsin, hain parit levyt yhen laatikon pohjalta ja aloin lataamaan niitä koneelle. Nyt sitte napit korvilla saa kuunnella musiikkia samalla ku on koneella, eikä tarvi levyjä vaihella jos haluaaki jotain muuta. ;) Nyt ajattelin että loppupäivän vois viettää lapasten kimpussa, että sais joskus valmiiksi. Ne kun on kesän yli ootellu että saa taas jatkaa kutomista. :D
Näissä merkeissä siis;



Mukavat illan jatkot For Ewripati!! :))
~Pirke~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti