maanantai 13. syyskuuta 2010

I'm so sorry!

Anteeksi ystävät rakkaat, että en oo blogiani muistanut millään pienellä älynväläyksellä, tai tapahtumalla, tai millään! Mutta tässä tätä tekstiä nyt sitten tulisi. :) Elikkästä viikonloppu meininkiä! ;)


Perjantaina, olin sairaanhoidon ja huolenpidon koulutusohjelmalaisten kanssa tampereella, koska siis se on kämppäkaverini/pikkuserkkuni luokka. Oltiin siellä tutustumassa yhteen Mummon Kammari nimiseen kerho juttuun tai jotain sellasta se oli. Harmi etten huomannu ottaa kuvia, se oli aivan ihana paikka. n__n
Sinne ku paikan päälle päästiin nii heti tuoksu nenään pulla ja kahvi. <3 
Kahvi tosin oli aika tujua..

Opintokäynnin jälkeen, jäätiin Empun kans vähä shoppingille. ;) Kaikennäköstä löyty, ei nyt ainakaa tarvi hetkeen vaatekaupoilla käydä. :D Sitä harmaata villakangastakkia, jota oon jo täällä SeinäjoenSykkeessä koittanu H&Mltä pyydystää, ei ollu Tampereella ollenkaa. :( Harmitti hiukka, mutta onneksi vaa hiukka.

Lauantaina, olin jo turvallisesti EvijärvenMetikössä, eli kotona perheen keskellä. Pikkuveli oli oppinu uudelta luokkakaveriltansa mukavia kirosanoja, mm. juuri tämä kuuluisa "V"llä alkava tuli tosi reippaasti ulos. Toivottavasti sei ala käyttämään sitä vakituisesti. Kyllä sitä siitä toruttiin ja koitettiin selittää että mitä se tarkottaa, mutta tämä luokkakaveri on myös opettanu sitä haistattamaa paskat.
Raju kuusvuotias meillä. :s

Sunnuntaina leikkasin tämän meijän rajun kuusvuotiaan hiukset! Se halus samanlaisen tukan ku mulla on ollu joskus. :D Ja tätä hiustyyliä varten se oli kasvattanu hiuksiansa, eikä äiti ollu saanu koskea sen hiuksiin ei sitte pitkällä tikullakaan. 


Eli tällainen oli mulla joskus ennen kesää, kunnes se kasvo ulos mallistaan. 


Ja tässä sitte velipojan hiusmalli. ;))
Etusivusta ja Takasivusta.


Uuu jjea. Rock 'n Roll baby! ;D

Ja sitte vielä mun on pakko laittaa yks kuva jonka otin tässä viimeviikolla yks päivä!! Seinäjoelle on nimittäin laskeutunut ensilumi! <3
..Tai ainaki se meidän keittiön pöydän alla näytti siltä. Kiitos kämppikseni rakkaan Tico koiran! 


Wuff! Moooikka! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti